Coaching & Holistische therapie

Holistische Therapie
Binnen de praktijk word Reiki,  Aura & Chakraheling en Acupressuur gebruikt om het lichaam, emoties, psyche en het spirituele niveau in balans te brengen om je gezondheid te bevorderen. Energetische therapie wordt vaak gecombineerd met coaching om het bewustzijn te vergroten, en je ontwikkeling te stimuleren. Lief leven weet dat gezondheid een holistische benadering nodig heeft en dat alle vlakken evenwicht nodig hebben om je gezond en gelukkig te voelen.
Innerlijk kind therapie
Met innerlijk kind therapie word je in contact gebracht met je kleine ( ik) In jou is altijd een kind aanwezig, ook al ben je nu volwassen. Het kind dat zich gezien en gehoord wil voelen en met jou in contact wil zijn. Het kan zijn dat je kind onvervulde behoeftes heeft, dat het pijn kent of dat het een verlangen heeft. Om de pijn te vermijden heeft jou kind overleving strategieën gecreëerd, en uit zich dit in gedrag waar je misschien steeds in vast loopt, steeds tegen pijn en emoties aanloopt, waarvan je niet weet waar dit vandaan komt. Door innerlijk kind therapie kom je weer in contact met je kleine ik en leer je waar je behoeften liggen, en hoe je deze zelf kunt leren vervullen. Waardoor je andere strategieën ontwikkeld en veel gelukkiger zult zijn.
Bewustzijns coaching helpt je ondersteunen om te zoeken naar wie jij echt bent en welke overtuigingen en  waarden jou hebben gevormd. Met deze coachingsvorm kun jij jezelf terug vinden, uitzoeken wat je echt wilt. Je innerlijke passie zoeken. Hierdoor zul je innerlijke rust vinden door groei en ontwikkeling en leren om je eigen zijn te leven. Door het nemen van kleine stappen en veranderen van denkpatronen ontwikkel je een nieuwe manier van leven en denken.
Hoogsensitiviteit coaching is gericht op een voor jouw passende manier om te gaan met je sensitiviteit, wil je een sterke verbinding met de betekenis van jezelf. Jouw kwaliteiten ontdekken? De coaching is gericht op het ontdekken van je eigen kracht,  leren wie je echt bent, waar je behoeftes liggen en hoe je grenzen kunt stellen, zodat je dicht bij jezelf blijft. Terugkomen in je kracht, zelfliefde voelen en jezelf accepteren en weer intense geluk kunnen ervaren. Deze coaching is gericht op volwassenen en kinderen en hun ouders.
Spirituele Coaching is gericht op jouw spirituele ontwikkeling, iedereen beschikt over een spiritueel niveau. Wil jij jezelf ontwikkelen dan ben je hier aan het juiste adres. leer hoe je zelf kunt werken met energie, de maan, je handen, engelen en helpers. We kijken samen naar wat bij jou past en wat je graag zou willen. Kijk ook naar de workshops  die worden aangeboden. 

Kinderen 
Lief Leven is er ook voor kinderen, juist! want wie vroeg leert dat lichaam en geest samen werken, leert goed te luisteren naar de signalen die je lichaam of geest geeft, waardoor je grenzen leert stellen en goed voor jezelf leert zorgen. Daarnaast krijgt je gezondheid een boost en kunnen klachten worden verholpen. Ook je ouders zullen je beter leren begrijpen. In deze drukke en snelle maatschappij en met je gevoelig systeem is het een cadeautje om bij Lief Leven te komen en je te laten behandelen op holistische wijze. Of je nu extreem angstig bent, slecht slaapt, veel buikpijn hebt, of een vol hoofd, emoties voelt en ze niet los kunt laten, Lief Leven kijkt samen met jou en je ouders naar een passende behandelwijze. 

Iedereen kan terecht bij Praktijk Lief leven,  Er word altijd een passende ondersteuning op jouw behoefte afgestemd.

 

 

*Bij lichamelijke, psychische en mentale klachten verzoek ik altijd om eerst een arts te raadplegen. Alternatieve zorg is een prachtig middel om uw welbevinden te verbeteren. Ook als u wordt behandeld in de reguliere gezondheidszorg.