Coaching & Energetische therapie

Energetische Therapie
Binnen de praktijk word Reiki,  Aura & Chakraheling en Acupressuur gebruikt om het lichaam, emoties, psyche en het spirituele niveau in balans te brengen om je gezondheid te bevorderen. Energetische therapie wordt vaak gecombineerd met coaching om het bewustzijn te vergroten, en je ontwikkeling te stimuleren. Lief leven weet dat gezondheid een holistische benadering nodig heeft en dat alle vlakken evenwicht nodig hebben om je gezond te voelen.

Bewustzijns coaching helpt je ondersteunen om te zoeken naar wie jij echt bent en welke overtuigingen en  waarden jou hebben gevormd. Met deze coachingsvorm kun jij jezelf terug vinden, uitzoeken wat je echt wilt. Je innerlijke passie zoeken. Hierdoor zul je innerlijke rust vinden door groei en ontwikkeling en leren om je eigen zijn te leven. Door het nemen van kleine stappen en veranderen van denkpatronen ontwikkel je een nieuwe manier van leven en denken.
Hoogsensitiviteit coaching is gericht op een voor jouw passende manier om te gaan met je sensitiviteit, wil je een sterke verbinding met de betekenis van jezelf. Jouw kwaliteiten ontdekken? De coaching is gericht op het ontdekken van je eigen kracht,  leren strategieën toe te passen en grenzen te stellen, zodat je dicht bij jezelf blijft. Zijn wie je wilt zijn, en zo een gelukkig leven te leven. Deze coaching is gericht op volwassenen en kinderen en hun ouders.
Spirituele Coaching is gericht op jouw spirituele ontwikkeling, iedereen beschikt over een spiritueel niveau. Wil jij jezelf ontwikkelen dan ben je hier aan het juiste adres. leer hoe je zelf kunt werken met energie, de maan, je handen, engelen en helpers. We kijken samen naar wat bij jou past en wat je graag zou willen. Kijk ook naar de workshops  die worden aangeboden. 
               

Iedereen kan terecht bij Praktijk Lief leven,  Er word altijd een passende ondersteuning op jouw behoefte afgestemd.

 

 

*Bij lichamelijke, psychische en mentale klachten verzoek ik altijd om eerst een arts te raadplegen. Alternatieve zorg is een prachtig middel om uw welbevinden te verbeteren. Ook als u wordt behandeld in de reguliere gezondheidszorg.