Healing met Blauwe lotus of Caapi

 

 

Healing sessie met Caapi of Blauwe lotus

Ken je de heerlijke healing sessies in praktijk lief leven, deze zijn op een heel diep energetisch niveau, en werken op zeer diep niveau op lichamelijk, geest en je bewustzijn om jouw te helpen op je pad te komen.

Je kunt er ook voor kiezen om de healing een extra touche te geven met Blauwe lotus of Caapi, waardoor jij nog dieper kunt werken op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Dit in een heerlijke ruimte, fijne sfeer en even helemaal gericht op jouw

Je komt binnen in de praktijk en neemt heerlijk de tijd voor jezelf, bij binnenkomst word je ontvangen met een cacao drank en daaraan toegevoegd een microdosering Blauwe lotus of Caapi. Je zet tijdens het innemen van de cacao drank een intentie. Je trekt een kaart uit een passend kaartendeck en ontvangt een ontspannende adembegeleiding.
Daarna starten we een diepe helingssessie gericht op jouw intentie, door middel van energetische methodes.

Blauwe lotus
Ook wel de Nymphaea caerulea heeft een zeer ontspannende werking, opent het 3e oog en geeft een licht euforisch gevoel. Het geeft een zacht en aangenaam gevoel van kalmte, vrede en rust creëert.
Blauwe lotus helpt je te ontspannen en brengt rust, bevordert een verbeterde slaap, geeft een gevoel van euforie en algehele betere stemming. En kan ondersteunen bij diepe inzichten en spirituele connectie. Waardoor je deze sessie nog dieper en intenser kunt ontvangen en je helemaal over kunt geven aan je bewustzijn.

Caapi
Caapi baniosteropsis. De caapi werkt als een natuurlijk anti-depressivum, een ontspanner en hartopener. Een heerlijk plant medicijn die je helpt lichter door het leven te gaan, je zelfliefde vergroot en ondersteund je om meer in het hier en nu te staan.
Caapi kan je ondersteunen bij een betere stemming, verhogen van je bewustzijn; meer inzicht in gedrag, emoties of gedachtes. Begeleid je door je angsten door ze te verzachten. Bevordert ontspanning en daardoor een betere nachtrust en lucide dromen. Geeft een groter gevoel van zelfliefde. Ondersteund je empathisch vermogen of verbondenheid met jezelf, anderen of de natuur.

Verdiep Jouw mooi Lief Leven

 

Kosten : €99
Jouw tijd: minimaal 120 min

 

 

 

Extra informatie Blauwe Lotus & Caapi

Blauwe Lotus
Dit is een hallucinogeen. In hogere doseringen kun je in een reis belanden. Tijdens deze sessie word gewerkt met microdosering
Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding en ook niet in combinatie met alcohol of antidepressiva.
Niet gebruiken indien je aan een psychose lijdt of hiervoor aanleg hebt.

Caapi
Microdosing met de caapi is niet geschikt voor:
Mensen onder de 18 jaar,
Vrouwen die borstvoeding geven of zwanger zijn.
Mensen met schizofrenie of psychosegevoeligheid
Mensen die lithium slikken